Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NOVA INFORMACIÓ - PRIMERA COBRANÇA 2020

INFORMACIÓ SOBRE LA PRIMERA COBRANÇA DE L’OAGRTL - REBUTS NO DOMICILIATS

Durant el mes de febrer es va posar al cobro les taxes d'aquesta primera cobrança.


A conseqüència de l’estat d’alarma decretat, es va allargar el termini de pagament d’aquests tributs; i es carregaran les domiciliacions el proper dia 21 de maig als comptes d’aquells ciutadans que ho tenen domiciliat mentre que el termini de pagament per aquells contribuents que no tenen els rebuts domiciliats finalitza el proper dia 25 de maig.


En referència a aquests darrers, és a dir els ciutadans que no tenen els rebuts domiciliats, ja no és vàlid el document que se’ls va enviar per correu postal a finals de febrer i per tant per pagar-lo n’han de tenir un de nou amb les dates de fi de cobrança actualitzades.


Per obtenir aquest nou document de pagament, i atès que el servei de correus ha tancat per la contingència actual moltes oficines de repartiment que tenien a diferents municipis, es pot demanar per una doble via:


     - A través del propi ajuntament via e-municipal, des d’on es podrà facilitar el document de pagament. Per tal d'accedir al document caldrà el NIF/CIF de l'interessat/da.
     - Demanant-ho directament a l’OAGRTL facilitant nom i NIF/CIF del titular del rebut a través de l’adreça de correu electrònic oagrtl@diputaciolleida.cat

Si teniu cap dubte, truqueu a l'Ajuntament i intentarem resoldre'l.

Document Actions