Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2018 - Diumenge 16 de desembre

9:00 Esmorzar de forquilla i ganivet

10:00 Obertura Mercat De Prop amb tots els expositors, productors i elaboradors

11:00 Inside the Project World Chocolate Masters, a càrrec del millor xocolater d'Espanya, Ivan Pascual

11:00 Taller infantil. Insectes, nous ingredients per a l'alimentació, a càrrec de Silvia de Lamo Castellví

12:00 Show cooking a càrrec d'Héctor Robles, concursant de Másterchef Junior 5 (edició 2017/2018)

12:00 Acte oficial de cloenda, a càrrec del Sr. Octavi Bono, director general de Turisme, i el Sr. Jaume Pané, alcalde de Preixana

12:30 L'hora del vermut

14:00 Dinar de proximitat a càrrec del restaurant El Dien, de Vallfogona de Balaguer

15:00 Tancament espai mercat