Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2017 - Dissabte 16 de desembre

9.00 h - Esmorzar de forquilla i ganivet

10.00 h - Obertura del Mercat De Prop amb tots els expositors, productors i elaboradors

10.30 h - Show cooking a càrrec d'Albert Mendiola, Cuiner de l'Any 2017 i xef del restaurant Marimorena

11.00 h - Taller infantil "Fem un batut amb llet de vaca"

11.30 h - Inauguració oficial, a càrrec del Sr. Jaume Pané, alcalde de Preixana, i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina

11.30 h - Acte de reconeixement a la comarca convidada: la Noguera

11.45 h - Presentació de com utilitzar oli de manera no tan convencional i recuperar aquells sabors de la infància. El mític pa amb oli i xocolata, a càrrec de Roc Gourmet

12.00 h - Taller infantil "Fem mondongo", a càrrec de la Tocineria Cal Cota, de Preixana

12.30 h - Inauguració i presentació de dos vins del Celler Antoni Giribet: Gínjols 2016 i Milsons 2016

12.30 h - Show cooking a càrrec d'Albert Marimon, Cuiner de l'Any 2013, del restaurant La Cava, de Tàrrega. Master class sobre la utilització de l’oli a l'hora de fregir, a càrrec de Jordi Valera, especialista del canal Food Service de l'empresa Borges.

14.00 h - Dinar de proximitat a càrrec d'Albert Marimon, del restaurant La Cava, de Tàrrega

15.00 h - Obertura de l'espai gintònic i vodkatònic amb els destil·lats Dragons

17.00 h - Taller infantil "Fem pastetes de Nadal", a càrrec de Forn Salvador

17.30 h - Demostració de xocolata a càrrec d'Ivan Pascual, d'Almenar, millor xocolater d'Espanya 2017

18.00 h - Berenar popular per als menuts de pa amb oli i xocolata, patrocinat per Borges

18.30 h - Maridatge de vins i formatges a càrrec del sommelier Juanjo Ceresuela, de Cervera, finalista el 2014 del concurs "Millor sommelier de Catalunya"

19.00 h - Taller infantil "Festa dels sentits amb sala multisensorial dels aliments", a càrrec de la psicòloga Anna Huguet

19.30 h - Show cooking de xocolata de garrofa, a càrrec de La garrofina

20.00 h - Tancament de l'espai mercat

21.00 h - Sopar de proximitat

23.00 h - Obertura de l'espai gintònic i vodkatònic amb els destil·lats Dragons

0.00 h - Taller de mitjos gintònics a càrrec de destil·lats Dragons