Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2017 - Diumenge 17 de desembre

9.00 h - Esmorzar de forquilla i ganivet

10.00 h - Obertura del Mercat de Prop amb tots els expositors, productors i elaboradors

11.00 h - Taller infantil "Wrap d'hummus", a càrrec d'Ada Parellada

11.30 h - Show cooking a càrrec de Vicent Guimerà (cuiner de l'any 2016) del restaurant l'Antic Molí, d'Ulldecona (Estrella Michelin)

12.00 h - Acte oficial de cloenda

12.15 h - Taller infantil "La gallina i els ous de color"

12.30 h - L'hora del vermut

12.30 h - Xerrada-demostració "Cuina d'aprofitament", a càrrec d'Ada Parellada

14.00 h - Dinar de proximitat

15.00 h - Obertura de l'espai gintònic i vodkatònic amb els destil·lats Dragons i tancament de l'espai mercat

15.00 h - Tancament de l'espai mercat