Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa de rehabilitació d'edificis d'habitatges i habitatges individuals de titularitat privada, per fomentar l'arrelament en entorns rurals

Convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública no competitiva, de les subvencions del Programa de rehabilitació d'edificis d'habitatges i habitatges individuals de titularitat privada, per fomentar l'arrelament en entorns rurals. Destinat a particulars. Tota ajuda que es pugui donar per tal de lluitar contra el despoblament rural i per afavorir la posada en venda o lloguer d'immobles als pobles per a residència habitual, segur que serà benvinguda.

🔗 Convocatòria: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/9140/2022669.pdf
🔗 Bases reguladores: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/9134/2021067.pdf

Municipis on han de ser els habitatges:
a) Municipis de menys de 500 habitants del conjunt de Catalunya.
b) Municipis de fins a 1.000 habitants que formin part de les comarques de la Terra Alta, les Garrigues, el Ripollès, el Priorat i la Ribera d'Ebre.
c) Tots els municipis que formin part de la Vegueria de l'Alt Pirineu i Aran, inclosos els nuclis agregats. No obstant, en queden exclosos el nuclis principals de les capitals de comarca (Vielha, el Pont de Suert, Sort, Tremp, la Seu d'Urgell i Puigcerdà).