Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1a EDICIÓ DE LA CURSA I CAMINADA ENTRE CABANES

cursa caminada ENTRE CABANES

DIVENDRES 08 NOVEMBRE 2019

Diumenge 15 de desembre tindrà lloc la primera Cursa i Caminada Entrecabanes.

El Consell Esportiu de l'Urgell conjuntament amb l'ajuntament de Preixana ha organizat la caminada amb la finalitat de coneixer el patrimoni i espais naturals de ponent i promocionar la fira gastronómica DE PROP.

Aquelles persones interessades en participar, poden fer la seva inscripció a través d'aquest formulari.

INSCRIPCIONS TANCADES

Animeu-vos!!!

REGLAMENT

Aquest any tindrà lloc la 1a edició de la cursa i caminada ENTRE CABANES, que se celebrarà el diumenge 15 de desembre de 2019, que a la vegada és el segon dia de la 7ª fira gastronòmica DE PROP on els participants i els acompanyants podran gaudir dels tastos, tallers i xerrades que es faran a l’espai gastronòmic així com de tots els productes agroalimentaris de proximitat que podran veure a l’espai mercat.

 1. LA CURSA

Aquesta cursa té la particularitat que el recorregut transcorre dins de la zona Zepa Preixana-Belianes inclosa dintre dels espais naturals de ponent, gaudint alhora de l’esport i de la natura.

Hi haurà un recorregut de 21km i D 172+ i  un altre 11km i D 92+  per camins de terra.

Les curses de 21km i 11km comencen i acaben a la plaça Catalunya (davant de l’Ajuntament).

 • Les curses de 21 i d’11 km - sortida a les 10h.

 1. LA CAMINADA

Hi haurà un recorregut d’11 km per camins de terra, que comença i acaba a la plaça Catalunya (davant de l’Ajuntament).

 • Caminada d’11 km – sortida a les 10h.

 1. CATEGORIES CURSA

Les categories masculines i femenines de la cursa de 21 km i 11 km es regiran per l’any de naixement, i queden establertes de la següent manera:

 • Categoria 1: fins a 25 anys.
 • Categoria 2: de 26 a 45 anys.
 • Categoria 3: més de 45 anys.

 1. ENTREGA DE TROFEUS

L’entrega de trofeus tindrà lloc a les 12:30h a la Plaça Catalunya.

Hi haurà trofeu pels 3 primers classificats absoluts (homes i dones) i pel primer classificat per a cada categoria (home i dona). Els premis no són acumulables.

 1. INSCRIPCIONS

La inscripció es podrà fer a través del formulari web, o presencialment a l’Ajuntament de Preixana i es formalitzarà fent una transferència al número de compte de l’Ajuntament de Preixana ES8001825938990201904841, indicant el vostre nom i com a concepte, CURSA o CAMINADA.

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer.

Preus de la cursa o caminada: 8€

L’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil està inclòs en el preu de la inscripció.

 1. RECOLLIDA DE DORSALS

Totes les persones inscrites rebran la seva bossa del corredor, el dorsal i un esmorzar de llonganissa. Guants de regal per als 140 primers inscrits.

El dorsal es podrà recollir el dissabte 14 al punt d’ informació de la fira o el mateix dia de la cursa a partir de les 8:00 del matí.

 1. RECORREGUT

La sortida i arribada de la cursa serà a la Plaça Catalunya,1 de Preixana.

És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor.

La direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avís per motius de seguretat o causes alienes a l’organització.

 1. AVITUALLAMENTS I ASSISTÈNCIA

Hi haurà dos avituallaments i dos punts més d’aigua.

Hi haurà servei de dutxes a la sala polivalent municipal.

 1. SERVEIS AL CORREDOR
 • Dorsal.
 • Assegurança d’accidents.
 • Avituallament de cursa.
 • Cronometratge.
 • Atenció sanitària el dia de la cursa.
 • Avituallament de meta (entrepà de llangonissa).
 • Dutxes
 • Guardarroba

 1. SEGURETAT

Tots els corredors estaran coberts per l’assegurança pròpia de la cursa per qualsevol incidència que puguin tenir. També, l’organització disposarà de servei sanitari per possibles urgències mitjançant una ambulància.

 1. DADES PERSONALS

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l’AJUNTAMENT DE PREIXANA, CIF: G2521900G.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.

 1. SALUT

El corredor en omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer 21 km. És responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. I eximeix a l’organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la Cursa ENTRE CABANES.

 1. ACCEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. Aquest reglament pot ser modificat per la organització en qualsevol moment. Si algun corredor/a inscrit, es veu afectat per aquest canvi de reglament i no vol participar podrà demanar la devolució de la inscripció. Tot el que pugui no estar contemplat en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa IAAF.