Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació Setmana Santa 2020

DIJOUS 09 ABRIL 2020

COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE PREIXANA

SETMANA SANTA 2020

 

Ja portem unes setmanes de confinament a les nostres llars, que hauran de servir per evitar el col·lapse del nostre preuat sistema sanitari.

            Són unes setmanes molt dures, tant per als que estem confinats a casa com per als que malauradament han estat contagiats. Al nostre poble no en som cap excepció i també en tenim casos.

            Aquesta situació continuarà un temps més i ara és el moment de no abaixar la guàrdia. Les setmanes que venen són setmanes clau per evitar nous contagis, ingressos hospitalaris, a les UCI, etc.

            És per això que des de l’Ajuntament us volem demanar de continuar atents i no pensar que aquesta pandèmia ja està superada. També us demanem que seguiu al peu de la lletra les instruccions que ens donen les administracions:

 

  • No sortir de casa si no és indispensable (exclusivament per a l’adquisició d’aliments i productes farmacèutics de primera necessitat) i sempre individualment.
  • No feu visites a altres unitats familiars (no sabem qui està infectat i qui no).
  • Si sortiu al carrer (en els casos permesos) estigueu el menor temps possible i torneu ràpidament al vostre domicili. (És recomanable portar guants i mascareta.)

 

En consonància amb tot això, l’Ajuntament ha suspès TOTES les activitats habituals de Setmana Santa (Via Crucis, processó de Divendres Sant, aplec sardanista, activitats de Dimarts de Pasqua).

El dimarts 14, festa local al nostre municipi, a les 10.45 h hi haurà un parlament per mitjà de la megafonia del poble, de l’alcalde, Sr. Jaume Pané, i seguidament (també, per la megafonia) mossèn Abel farà una pregària.

Enguany la missa en honor de la Mare de Déu de Montalbà, davant de la impossibilitat que sigui amb públic, es gravarà i es podrà visualitzar a través d’Internet (YouTube).

 

Durant aquests dies rebreu, els més grans del poble, mascaretes fabricades per un grup de voluntàries del municipi. Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a aquesta iniciativa.

Recordar-vos també que el grup de jovent del poble s’ofereix a anar a fer la compra i portar-la al domicili de persones que ho necessitin (cal trucar al telèfon 622 31 40 11 o al 684 13 66 12). Aplaudim també aquesta iniciativa.

 

Lamentem aquesta situació i esperem que se solucioni aviat.

 

La corporació municipal

Preixana, 9 d’abril de 2020