Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reglament cursa/caminada 2021

Com a novetat aquest any part de la recaptació de les curses i caminades seran donades a DIABETES CERO, organització  que té el propòsit de recaptar fons per ajudar a la investigació per la cura de la diabetis tipus 1.

REGLAMENT

Aquest any tindrà lloc la 2a edició de la cursa i caminada ENTRE CABANES, que se celebrarà el diumenge 12 de desembre de 2021, que a la vegada és el segon dia de la 8ª fira gastronòmica DE PROP on els participants i els acompanyants podran gaudir dels tastos, tallers i xerrades que es faran a l’espai gastronòmic així com de tots els productes agroalimentaris de proximitat que podran veure a l’espai mercat.

1.  LES CURSES

Aquesta cursa té la particularitat que el recorregut transcorre dins de la zona Zepa Preixana-Belianes inclosa dins dels espais naturals de ponent, gaudint alhora de l’esport i de la natura.

Hi haurà un recorregut de 22,3 km. i D 137+ i un altre 11,8 km. i D 107+ per camins de terra.

Les curses dues curses començaran (a les 10:00 h.) i acabaran a la plaça Catalunya (davant de l’Ajuntament) de Preixana.

 

2.  LES CAMINADES

Hi haurà un recorregut de 5,6 km. i un d’11,8 km. per camins de terra, que començaran a les 10:00h i acabaran a la plaça Catalunya (davant de l’Ajuntament) de Preixana.

 

3.  CATEGORIES CURSA

Les categories masculines i femenines de la cursa de 22 km. i 11 km. es regiran per l’any de naixement, i queden establertes de la següent manera:

  • Categoria 1: fins a 25 anys.
  • Categoria 2: de 26 a 45 anys.
  • Categoria 3: més de 45

 

4.  ENTREGA DE TROFEUS

L’entrega de trofeus tindrà lloc a les 12:30 h. al Pavelló Firal.

Hi haurà trofeu pels 3 primers classificats absoluts (homes i dones) i pel primer classificat per a cada categoria (home i dona), no acumulables.

5.  INSCRIPCIONS

La inscripció (cursa o caminada) es podrà fer a través del formulari web:

enllaç caducat - aneu a l'enllaç 2023

(límit d’inscripcions fins dijous 9 de desembre a les 17:00h).

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer.

Preus: Curses 12€ (+1€ lloguer xip blanc), caminades 10€.

L’assegurança d’accidents i responsabilitat civil està inclosa en el preu de la inscripció.

6.  RECOLLIDA DE DORSALS

 

Les 300 primeres persones inscrites rebran la bossa del corredor. Tots els inscrits tindran dret a dorsal i a esmorzar de llonganissa.

El dorsal es podrà recollir el dissabte 13 al punt d’informació de la fira o el mateix dia de la cursa a partir de les 8:00 del matí .

 

7.  RECORREGUTS

La sortida i arribada de les curses i caminades seran a la Plaça Catalunya,1, de Preixana.

És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor.

La direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avís per motius de seguretat o causes alienes a l’organització.

 

8.  AVITUALLAMENTS I ASSISTÈNCIA

Hi haurà dos avituallaments a la cursa de 22 km. i un a la d’11km.

Hi haurà servei de dutxes al pavelló municipal.

9.  SERVEIS AL CORREDOR

  • Dorsal.
  • Assegurança d’accidents.
  • Cronometratge (només corredors).
  • Avituallament de cursa.
  • Atenció sanitària el dia de la cursa.
  • Avituallament de meta (entrepà de llonganissa).
  • Dutxes
  • Guarda-roba.

 

10.  SEGURETAT

Tots els corredors estaran coberts per l’assegurança pròpia de la cursa per qualsevol incidència que puguin tenir. També, l’organització disposarà de servei sanitari per possibles urgències mitjançant una ambulància.

11.  DADES PERSONALS

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l’AJUNTAMENT DE PREIXANA, CIF: P2521900G.

 

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.

 

12.  SALUT

El corredor en omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer 22 i 11 km. És responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. I eximeix a l’organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la Cursa ENTRE CABANES.

 

13.  ACCEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. Aquest reglament pot ser modificat per la organització en qualsevol moment. Si algun corredor/a inscrit, es veu afectat per aquest canvi de reglament i no vol participar podrà demanar la devolució de la inscripció. Tot el que pugui no estar contemplat en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa IAAF.

 

14.  CONCURS FOTOGRÀFIC

Concurs obert a les persones inscrites a les curses o a les caminades “Entre Cabanes”. Les fotos es poden presentar el 12 de desembre de 2021de 8h a 15h i s’hauran de compartir amb el hastag #entrecabanespreixana a Instagram. Hi haurà dos premis, un en relació amb “El Mercat de Prop” i un altre en relació amb la cursa o caminada. Les dues fotografies premiades seran comunicades a la pàgina web de la cursa.

Podeu descarregar un pdf amb el reglament del concurs aquí.