Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reglament cursa/caminada 2022

3A EDICIÓ DE LA CURSA I CAMINADA ENTRE CABANES

REGLAMENT

Aquest any tindrà lloc la 3a edició de la cursa i caminada ENTRE CABANES, que se celebrarà el diumenge 11 de desembre de 2022, que a la vegada és el segon dia de la 9a fira gastronòmica DE PROP on els participants i els acompanyants podran gaudir dels tastos, tallers i xerrades que es faran a l’espai gastronòmic així com de tots els productes agroalimentaris de proximitat que podran veure a l’espai mercat.

1.  LES CURSES

Aquesta cursa té la particularitat que el recorregut transcorre dins de la zona Zepa Preixana-Belianes inclosa dins dels espais naturals de ponent, gaudint alhora de l’esport i de la natura.

Hi haurà un recorregut de 22,76 km. i D 241+ i un altre 13 km. i D 107+ per camins de terra.

Les curses dues curses començaran (a les 10:00 h.) i acabaran a la plaça Catalunya (davant de l’Ajuntament) de Preixana.

2.  LES CAMINADES

Hi haurà un recorregut de 5 km. i un de 13 km. per camins de terra, que començaran a les 10:00h i acabaran a la plaça Catalunya (davant de l’Ajuntament) de Preixana. Les caminades es poden fer amb bastons de marxa nòrdica i amb gos Lligat i amb murrió.

3.  CATEGORIES CURSA

Les categories masculines i femenines de la cursa de 23 km. i 13 km. es regiran per l’any de naixement, i queden establertes de la següent manera:

 • Categoria 1: fins a 25 anys.
 • Categoria 2: de 26 a 45 anys.
 • Categoria 3: més de 45

4.  ENTREGA DE TROFEUS

L’entrega de trofeus tindrà lloc a les 12:30 h. al Pavelló Firal.

Hi haurà trofeu pels 3 primers classificats absoluts (homes i dones) i pel primer classificat per a cada categoria (home i dona), no acumulables.

5.  INSCRIPCIONS

La inscripció (cursa o caminada) es podrà fer a través del formulari web:

 • enllaç caducat - aneu a l'enllaç 2023

(límit d’inscripcions fins dimecres 7 de desembre a les 17:00h).

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer.

Preus: Curses 12€ (+2€ lloguer xip blanc), caminades 10€

L’assegurança d’accidents i responsabilitat civil està inclosa en el preu de la inscripció.

6.  RECOLLIDA DE DORSALS

Les 400 primeres persones inscrites rebran la bossa del corredor. Tots els inscrits tindran dret a dorsal i a esmorzar de llonganissa.

El dorsal es podrà recollir el dissabte 10 al punt d’informació de la fira o el mateix dia de la cursa a partir de les 8:00 del matí .

7.  RECORREGUTS

La sortida i arribada de les curses i caminades seran a la Plaça Catalunya,1, de Preixana.

És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor.

La direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avís per motius de seguretat o causes alienes a l’organització.

8.  AVITUALLAMENTS I ASSISTÈNCIA

Hi haurà dos avituallaments a la cursa de 23 km. i un a la de 13 km.

Hi haurà servei de dutxes al pavelló municipal.

9.  SERVEIS AL CORREDOR

 • Dorsal.
 • Assegurança d’accidents.
 • Cronometratge (només corredors).
 • Avituallament de
 • Atenció sanitària el dia de la cursa.
 • Avituallament de meta (entrepà de llonganissa).
 • Dutxes.
 • Guarda-roba.

10.  SEGURETAT

Tots els corredors estaran coberts per l’assegurança pròpia de la cursa per qualsevol incidència que puguin tenir. També, l’organització disposarà de servei sanitari per possibles urgències mitjançant una ambulància.

11.  DADES PERSONALS

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l’AJUNTAMENT DE PREIXANA, CIF: G2521900G.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents

12.  SALUT

El corredor en omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer 23 i 13 km. És responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. I eximeix a l’organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la Cursa ENTRE CABANES.

13.  ACCEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. Aquest reglament pot ser modificat per la organització en qualsevol moment. Si algun corredor/a inscrit, es veu afectat per aquest canvi de reglament i no vol participar podrà demanar la devolució de la inscripció. Tot el que pugui no estar contemplat en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa IAAF.