Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reglament cursa/caminada 2023

4A EDICIÓ DE LA CURSA I CAMINADA ENTRE CABANES

REGLAMENT

Aquest any tindrà lloc la 4a edició de la cursa i caminada ENTRE CABANES, que se celebrarà el diumenge 17 de desembre de 2023, que a la vegada és el segon dia de la 10ª fira gastronòmica DE PROP on els participants i els acompanyants podran gaudir dels tastos, tallers i xerrades que es faran a lespai gastronòmic així com de tots els productes agroalimentaris de proximitat que podran veure a lespai mercat.

 1. LES CURSES

Aquesta cursa té la particularitat que el recorregut transcorre dins de la zona Zepa Preixana-Belianes inclosa dintre dels espais naturals de ponent, gaudint alhora de lesport i de la natura.

Hi haurà un recorregut de 20,07km i D 200+   un de 12,89 km i D 120+ i un altre de 6,37Km i D70+ per camins de terra.

Les curses dues curses començaran  a les 9,30h i acabaran a la plaça Catalunya (davant de lAjuntament)

 1. LES CAMINADES

Hi haurà un recorregut de 20,07km i D 200+ un de 12,89 km i D 120+ i un altre de 6,37Km i D92+ per camins de terra.

 Començaran a les 10:00h i acaban a la plaça Catalunya (davant de lAjuntament).

 1. CATEGORIES CURSA

Les categories masculines i femenines de la cursa de 20,07 km , 12,89 km  i 6,37 km es regiran per lany de naixement, i queden establertes de la següent manera:

 • Categoria 1: fins a 25 anys.
 • Categoria 2: de 26 a 45 anys.
 • Categoria 3: més de 45 anys.

Els menors de 16 anys, hauran d'anar acompanyats d'un adult.

 1. ENTREGA DE TROFEUS

Lentrega de trofeus tindrà lloc a les 12:30h a la Pabelló Firal.

Hi haurà trofeu pels 3 primers classificats absoluts (homes i dones) i pel primer classificat per a cada categoria (home i dona), no acumulables.

 1. INSCRIPCIONS

La inscripció es podrà fer a través del formulari web,i al també desde la página Web de ITER5 (límit dinscripcions fins dijous 14 de desembre a les 17:00h).

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal dun tercer.

Preus: Curses 14€ (+2€ lloguer xip blanc), caminades 12€

Lassegurança daccidents i de responsabilitat civil està inclòs en el preu de la inscripció.

 1. RECOLLIDA DE DORSALS

Les 400 primeres persones inscrites rebran la bossa del corredor. Tots els inscrits tindran dret a dorsal i un esmorzar de llonganissa.

El dorsal es podrà recollir el dissabte 16 al punt dinformació de la fira o el mateix dia de la cursa a partir de les 8:00 del matí .

 1. RECORREGUTS

La sortida i arribada de les curses i caminades seran a la Plaça Catalunya,1 de Preixana.

És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor.

La direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avís per motius de seguretat o causes alienes a lorganització.

 1. AVITUALLAMENTS I ASSISTÈNCIA

Hi haurà dos avituallaments a la cursa de 20km al km 6 i al 12 , un a la de 13km al km 7 i un a l’arriba al circuit de 6 km

Hi haurà servei de dutxes a la sala polivalent municipal.

 1. SERVEIS AL CORREDOR
 • Assegurança d
 • Cronometratge (només corredors).
 • Avituallament de cursa.
 • Atenció sanitària el dia de la cursa.
 • Avituallament de meta (entrepà de llangonissa).
 • Dutxes
 • Guardarroba
 1. SEGURETAT

Tots els corredors estaran coberts per lassegurança pròpia de la cursa per qualsevol incidència que puguin tenir. També, lorganització disposarà de servei sanitari per possibles urgències mitjançant una ambulància.

 

 1. DADES PERSONALS

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de lAJUNTAMENT DE PREIXANA, CIF: G2521900G.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.

 1. SALUT

El corredor en omplir el formulari dinscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer 20, 13 i 6 km. És responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. I eximeix a lorganització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la Cursa ENTRE CABANES.

 1. ACCEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica lacceptació daquest reglament. Aquest reglament pot ser modificat per la organització en qualsevol moment. Si algun corredor/a inscrit, es veu afectat per aquest canvi de reglament i no vol participar podrà demanar la devolució de la inscripció. Tot el que pugui no estar contemplat en aquest reglament, saplicarà amb caràcter supletori la normativa IAAF.