Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reglament cursa KIDS 2023

REGLAMENT

Aquest any tindrà lloc la 1a edició de la cursa ENTRE CABANES KIDS, que se celebrarà el DISSABTE 16 de desembre de 2023, que a la vegada és el primer dia de la 10a fira gastronòmica DE PROP on els participants i els acompanyants podran gaudir dels tastos, tallers i xerrades que es faran a lespai gastronòmic així com de tots els productes agroalimentaris de proximitat que podran veure a lespai mercat.

 1. LES CURSES

Aquesta cursa té la particularitat que el recorregut transcorre dins de la zona Zepa Preixana-Belianes inclosa dintre dels espais naturals de ponent, gaudint alhora de lesport i de la natura.

Hi haurà un recorregut de 0.34 km (asfalt),  un de 0.68 km (asfalt), 1.04 km (asfalt i camí de terra) i un de 1,50km (asfalt + camin de terra)

Les curses començaran  a les 10,00h i acabaran a la plaça Catalunya (davant de lAjuntament)

 1. CATEGORIES CURSA

Les categories masculines i femenines de la cursa  es regiran per lany de naixement, i queden establertes de la següent manera:

 • Categoria sub 6: 5-6 anys  2017/2018 recorregut de 340 m per asfalt
 • Categoria sub 8: 7-8 anys 2016/2015 recorregut de 680 m per asfalt
 • Categoria sub 10: 9-10 anys 2014/2013 recorregut de 1004 m asfalt + camí terra
 • Categoria sub 12: 11-12 anys 2012/2011 recorregut de 1500m asfalt + camí terra
 1. ENTREGA DE TROFEUS

Lentrega de trofeus tindrà lloc a les 12,00h al Pavelló Firal.

Hi haurà trofeu pels 3 primers classificats absoluts (nenes i nens).

 1. INSCRIPCIONS

La inscripció es podrà fer a través del formulari web, així com també des de la pàgina Web d'ITER5 (límit dinscripcions fins dijous 14 de desembre a les 17:00h)

Està totalment prohibit correr sense dorsal o amb el dorsal dun tercer.

 

Preus: Curses 5€

La cursa serà GRATUITA si algun dels pares esta inscrit a la CURSA/CAMINADA ENTRE CABANES del Diumenge 17

 

Lassegurança daccidents i de responsabilitat civil està inclòs en el preu de la inscripció.

 1. RECOLLIDA DE DORSALS

 El mateix dia de la cursa a partir de les 8:00 del matí.

 1. RECORREGUTS

La sortida i arribada de les curses i caminades seran a la Plaça Catalunya,1 de Preixana.

És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor.

La direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avís per motius de seguretat o causes alienes a lorganització.

 1. AVITUALLAMENTS I ASSISTÈNCIA

Hi haurà avituallament complert a l'arribada

Hi haurà servei de dutxes a la sala polivalent municipal.

 1. SERVEIS AL CORREDOR

 • Dorsal.
 • Assegurança d’accidents.
 • Cronometratge (només corredors).
 • Atenció sanitària el dia de la cursa.
 • Avituallament de meta.
 • Dutxes. 
 1. SEGURETAT

Tots els corredors estaran coberts per lassegurança pròpia de la cursa per qualsevol incidència que puguin tenir. També, lorganització disposarà de servei sanitari per possibles urgències mitjançant una ambulància. 

 1. DADES PERSONALS

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de lAJUNTAMENT DE PREIXANA, CIF: G2521900G.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.

 1. SALUT

El corredor en omplir el formulari dinscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer 0.34,0.68,1.04 i 1.50 k. És responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. I eximeix a l’organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la Cursa ENTRE CABANES.

 1. ACCEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica lacceptació daquest reglament. Aquest reglament pot ser modificat per la organització en qualsevol moment. Si algun corredor/a inscrit, es veu afectat per aquest canvi de reglament i no vol participar podrà demanar la devolució de la inscripció. Tot el que pugui no estar contemplat en aquest reglament, saplicarà amb caràcter supletori la normativa IAAF.