Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2018 - Dissabte 15 de desembre

9:00 Esmorzar de forquilla i ganivet

10:00 Obertura Mercat De Prop amb tots els expositors, productors i elaboradors

10:00 Presentació projecte “Fem Xarxa a la Catalunya Rural”. Ponent: Montserrat Corberó, directora dels Serveis Tècnics de TURALCAT

11:00 Taller infantil Fem el nostre suc natural

11:30 Acte de reconeixement a la comarca convidada: el Pla d’Urgell

11:30 Activitat tast al Celler Antoni Giribet. Gínjols 2017 i Milsons 2017

12:00 Show cooking a càrrec d'Albert Marimon, cuiner de l'Any 2013 i xef del restaurant La Cava de Tàrrega

12:00 Taller infantil Reutilitza i planta: reciclar compta!

13:00 Tast de vermuts de Padró&Co: 5 vermuts diferents amb premis i distincions a càrrec de Sergi Castro

14:00 Dinar de proximitat a càrrec d'Albert Marimon del restaurant La Cava de Tàrrega

17:00 Taller infantil Gimcana alimentària / hàbits saludables

17:00 Xerrada demostració Nadal Sostenible. Com organitzar la teva cuina i compra a càrrec de la cuinera Ada Parellada

18:00 Maridatge de vins i formatges a càrrec del Sommelier Juanjo Ceresuela, de Cervera, finalista el 2014 del concurs Millor Sommelier de Catalunya

18:30 Taller infantil Recepta de Nadal a càrrec d’Ada Parellada. En finalitzar, berenar per a tots els assistents al taller a càrrec de Forn Salvador

19:00 És la sidra la nova beguda de moda? Tast de sidres del món a càrrec de Sidra Riera Badias

20:00 Taller tast de vaca vella madurada a càrrec de Gold Vacum, S.L

20:00 Tancament de l’espai mercat

21:00 Sopar de proximitat