2018 - Dissabte 15 de desembre
9:00 Esmorzar de forquilla i ganivet
10:00 Obertura Mercat De Prop amb tots els expositors, productors i elaboradors
10:00 Presentació projecte “Fem Xarxa a la Catalunya Rural”. Ponent: Montserrat Corberó, directora dels Serveis Tècnics de TURALCAT
11:00 Taller infantil Fem el nostre suc natural
11:30 Acte de reconeixement a la comarca convidada: el Pla d’Urgell
11:30 Activitat tast al Celler Antoni Giribet. Gínjols 2017 i Milsons 2017
12:00 Show cooking a càrrec d'Albert Marimon, cuiner de l'Any 2013 i xef del restaurant La Cava de Tàrrega
12:00 Taller infantil Reutilitza i planta: reciclar compta!
13:00 Tast de vermuts de Padró&Co: 5 vermuts diferents amb premis i distincions a càrrec de Sergi Castro
14:00 Dinar de proximitat a càrrec d'Albert Marimon del restaurant La Cava de Tàrrega
17:00 Taller infantil Gimcana alimentària / hàbits saludables
17:00 Xerrada demostració Nadal Sostenible. Com organitzar la teva cuina i compra a càrrec de la cuinera Ada Parellada
18:00 Maridatge de vins i formatges a càrrec del Sommelier Juanjo Ceresuela, de Cervera, finalista el 2014 del concurs Millor Sommelier de Catalunya
18:30 Taller infantil Recepta de Nadal a càrrec d’Ada Parellada. En finalitzar, berenar per a tots els assistents al taller a càrrec de Forn Salvador
19:00 És la sidra la nova beguda de moda? Tast de sidres del món a càrrec de Sidra Riera Badias
20:00 Taller tast de vaca vella madurada a càrrec de Gold Vacum, S.L
20:00 Tancament de l’espai mercat
21:00 Sopar de proximitat