2021 - Dissabte 11 de desembre
Dissabte 11/12/21
9:00 - Esmorzar de forquilla i ganivet
10:00 - Obertura Mercat de Prop amb tots els expositors, productors i elaboradors
12:00 - Obertura de portes al Celler Antoni Giribet
13:00 - Presentació del nou oli estepari Sisó. Sisó és un nou concepte d'oli que reuneix les característiques de la terra on es pordueix, l'estepa urgellenca. Elaborat amb les millors olives d'aquest espai, Sisó ens transportarà als camps daurats, i els deserts verds i verges de l'estepa, allà on fred i calor, aigua i terra seca formen una amalgama única i misteriosa. no us perdeu aquesta presentació d'un oli, l'estepari, que pretén convertir-se en un dels referents de la producció de qualitat de la comarca.
14:00 - Dinar de proximitat
17:30 - Concert infantil amb els Ambauka a l'espai Carpa.
18:00 - Presentació a l'espai Sant Llorenç del llibre Aigua a les Venes. Crònica d'un miracle català a càrrec de l'autor Francesc Canosa. Història del canal d'Urgell i l'impuls de la família Girona de Tàrrega. El llibre narra la desconeguda (re)conquesta de l'Oest de Catalunya que va canviar el marró misèria en verd esperança.
19:00 - Demostració de cuina a càrrec de Xavi Arnau del restaurant Xopluc (Boldú)
20:00 - Tancament de l'espai mercat