2017 - Dissabte 16 de desembre
9.00 h - Esmorzar de forquilla i ganivet
10.00 h - Obertura del Mercat De Prop amb tots els expositors, productors i elaboradors
10.30 h - Show cooking a càrrec d'Albert Mendiola, Cuiner de l'Any 2017 i xef del restaurant Marimorena
11.00 h - Taller infantil "Fem un batut amb llet de vaca"
11.30 h - Inauguració oficial, a càrrec del Sr. Jaume Pané, alcalde de Preixana, i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina
11.30 h - Acte de reconeixement a la comarca convidada: la Noguera
11.45 h - Presentació de com utilitzar oli de manera no tan convencional i recuperar aquells sabors de la infància. El mític pa amb oli i xocolata, a càrrec de Roc Gourmet
12.00 h - Taller infantil "Fem mondongo", a càrrec de la Tocineria Cal Cota, de Preixana
12.30 h - Inauguració i presentació de dos vins del Celler Antoni Giribet: Gínjols 2016 i Milsons 2016
12.30 h - Show cooking a càrrec d'Albert Marimon, Cuiner de l'Any 2013, del restaurant La Cava, de Tàrrega. Master class sobre la utilització de l’oli a l'hora de fregir, a càrrec de Jordi Valera, especialista del canal Food Service de l'empresa Borges.
14.00 h - Dinar de proximitat a càrrec d'Albert Marimon, del restaurant La Cava, de Tàrrega
15.00 h - Obertura de l'espai gintònic i vodkatònic amb els destil·lats Dragons
17.00 h - Taller infantil "Fem pastetes de Nadal", a càrrec de Forn Salvador
17.30 h - Demostració de xocolata a càrrec d'Ivan Pascual, d'Almenar, millor xocolater d'Espanya 2017
18.00 h - Berenar popular per als menuts de pa amb oli i xocolata, patrocinat per Borges
18.30 h - Maridatge de vins i formatges a càrrec del sommelier Juanjo Ceresuela, de Cervera, finalista el 2014 del concurs "Millor sommelier de Catalunya"
19.00 h - Taller infantil "Festa dels sentits amb sala multisensorial dels aliments", a càrrec de la psicòloga Anna Huguet
19.30 h - Show cooking de xocolata de garrofa, a càrrec de La garrofina
20.00 h - Tancament de l'espai mercat
21.00 h - Sopar de proximitat
23.00 h - Obertura de l'espai gintònic i vodkatònic amb els destil·lats Dragons
0.00 h - Taller de mitjos gintònics a càrrec de destil·lats Dragons