2017 - Diumenge 17 de desembre
9.00 h - Esmorzar de forquilla i ganivet
10.00 h - Obertura del Mercat de Prop amb tots els expositors, productors i elaboradors
11.00 h - Taller infantil "Wrap d'hummus", a càrrec d'Ada Parellada
11.30 h - Show cooking a càrrec de Vicent Guimerà (cuiner de l'any 2016) del restaurant l'Antic Molí, d'Ulldecona (Estrella Michelin)
12.00 h - Acte oficial de cloenda
12.15 h - Taller infantil "La gallina i els ous de color"
12.30 h - L'hora del vermut
12.30 h - Xerrada-demostració "Cuina d'aprofitament", a càrrec d'Ada Parellada
14.00 h - Dinar de proximitat
15.00 h - Obertura de l'espai gintònic i vodkatònic amb els destil·lats Dragons i tancament de l'espai mercat
15.00 h - Tancament de l'espai mercat